Content creatie & optimalisatie
Heb je een website laten maken, dan ben je nog niet klaar. Is het design van je website helemaal af, dan moeten er namelijk nog teksten op de site komen te staan. Wil jij de beste teksten op je website zetten, maar ben je zelf niet zo goed met woorden? Dan verzorgen wij graag de professionele, aantrekkelijke en overtuigende content voor jouw website of webwinkel.

Content creatie met Pico Yellow

Wij kunnen de teksten voor je website of webwinkel schrijven, maar we kunnen ook andere content voor je creëren. Denk hierbij aan content voor social media, maar ook aan wekelijkse of maandelijkse blogberichten, content voor offline communicatiemiddelen en ga zo maar door. Wat voor content jij ook wil delen en wat je doelgroep ook is: wij helpen je met content creatie op het hoogste niveau.

Content optimalisatie door Pico Yellow

Heb je zelf al teksten geschreven voor je website of webwinkel, maar ben je nog niet helemaal tevreden over jouw content? Dan kunnen wij de teksten voor je nalezen en verbeteren. Hierbij letten we niet alleen op spelling, grammatica en interpunctie, maar ook op de wensen van de verschillende zoekmachines. Zo maken we jouw teksten ook zoekmachine vriendelijk, zodat jouw content je aan een hogere positie in de zoekresultaten helpt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Direct een offerte aanvragen voor content creatie of optimalisatie? Klik dan op onderstaande knop om ons offerteformulier in te vullen.