KEYWORD RESEARCH
De beste websites en webwinkels scoren niet zomaar hoog in Google, maar scoren hoog op de relevante zoekresultaten voor de betreffende site of webshop. Heb je bijvoorbeeld een bakkerszaak in Amsterdam, dan wil je hoog scoren op keywords als ‘bakker Amsterdam’ en ‘Amsterdam bakker’. Heb je een online shop met herenschoenen, dan wil je weer op andere zoektermen scoren.

Door keyword research uit te voeren, komen wij erachter op welke zoekwoorden jouw website of webwinkel moet en kan scoren. Deze keywords worden vervolgens op de juiste manier in jouw website of webwinkel verwerkt, zodat je inderdaad hoger in de zoekresultaten komt op de voor jou relevante zoekwoorden.

Keyword research voor SEO en SEA

Wij zetten keyword research in bij SEO en SEA. Door keyword research in te zetten bij SEO, weten we precies welke zoekwoorden er in de teksten van jouw website of webwinkel moeten komen. Door keyword research in te zetten bij SEA, kunnen we jouw Google Adwords campagnes nog effectiever insteken.

Keyword research met Pico Yellow

Pico Yellow heeft al jaren ervaring met het uitvoeren van professioneel keyword research. Wij werken met een professioneel keyword tool, namelijk KWfinder. Deze tool helpt ons de beste keywords voor jouw website of webwinkel te vinden, zodat we ons hier vervolgens op kunnen focussen.

Meer weten over keyword research? Neem dan contact met ons op. Direct een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul ons offerteformulier geheel vrijblijvend in om de kosten van jouw keyword research te achterhalen.