Linkbuilding
Wat is linkbuilding?

Er zijn diverse manieren om jouw website of webwinkel hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines terug te laten komen. Zo kun je investeren in SEO en SEA, maar is het ook mogelijk om te starten met linkbuilding. Linkbuilding betreft het verzamelen van kwalitatieve links naar een website of webwinkel, waardoor zoekmachines als Google de betreffende site of shop hoger waarderen in hun zoekresultaten.

Waarom linkbuilding?

Google en andere zoekmachines beoordelen een website of webwinkel door naar diverse kenmerken te kijken. Zo wordt een website beter beoordeeld als het design er goed uit ziet, maar ook als er leesbare teksten op staan. Daarnaast vinden zoekmachines het goed als er veel gelinkt wordt naar een bepaalde website. Door links naar jouw website te verzamelen, word je beloond met een hogere positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Linkbuilding met Pico Yellow

Linkbuilding betreft het plaatsen van links naar een website, zodat de website beter beoordeeld wordt door de zoekmachines. Hierbij gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. De links die je verzamelt, moeten namelijk wel relevant zijn en op betrouwbare websites geplaatst worden. Je kunt dus wel veel links verzamelen, maar deze links moeten ook aan de eisen van de zoekmachines voldoen.

Pico Yellow weet precies welke links wel en niet goed zijn voor de linkbuilding van jouw website. Door de juiste links te verzamelen in het kader van linkbuilding, zorgen wij ervoor dat jouw website echt hoger in de zoekresultaten komt.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag.

Linkbuilding pakket prijzen


Kies je pakket


Keyword research

Unieke SEO  content (á 600 woorden)

Linkplaatsing op websites met hoge autoriteit

Maandelijkse rapportage van de resultaten in Google

On-site SEO optimalisatie

Meer dan 3 keywords mogelijk

Keywords met  veel concurrentie

Concurrentie analyse (Max. 2 concurrenten)

Toxic / schadelijke links analyse en disavowen

Conflicterende pagina's in kaart brengen (canibalisatie)

Aantal kwalitatieve backlinks (per jaar)

Aantal linkbuilding uren (per jaar)

M-pakket

€ 200

per maand

40

60

L-pakket

€ 250

per maand

60

80

XL-pakket

€ 350

per maand

80

120

XXL-pakket

€ 550

per maand

140

200

 

Bovenstaande prijzen zijn excl. 21% BTW. Facturatie is halfjaarlijks en we hanteren een opzegtermijn van 1 maand.