Over ons
Over Pico Yellow

Ben je op zoek naar een professioneel SEO bureau? Pico Yellow werkt met bewezen en aantoonbare SEO methodes. Met onze jarenlange ervaring in de online marketing zijn we ons gaan richten op dat waar we echt goed in zijn: SEO! Laat ons de online ambities van je bedrijf waarmaken en zoek niet verder.

Hoe het ooit begon…

Pico Yellow is op 1 januari 2015 opgericht door Robin Geelen. Met zijn jarenlange ervaring in webdesign en online marketing verbaasde hij zich hoe het mogelijk was dat er nog zoveel (MKB) bedrijven waren die geen website hadden die geoptimaliseerd was voor mobiel. Met deze gedachten is Pico Yellow begonnen om voor een eerlijke prijs deze bedrijven te helpen aan een schitterende responsive website. Echter kwam er steeds meer vraag naar verschillende diensten, waaronder SEO. In de periode 2015 tot 2017 werden dan ook bijna alle disciplines van de online marketing als dienst aangeboden.

Op 1 januari 2017 is het roer echter om gegaan door Pico Yellow te rebranden van een ‘full service internetbureau’ naar enkel een ‘SEO bureau‘. Dit is gedaan om de focus te bewaren en te doen waar we echt in uitblinken.

Waar wij in geloven en waar we het voor doen

Ondanks dat het haast onmogelijk is gaan wij voor 100% klanttevredenheid! Ook al wordt er beweerd dat het goed is om ook negatieve reviews te hebben geloven wij er in om onze klanten zo goed te helpen dat ze echt volledig tevreden zijn over het door ons geleverde werk. Dit doen we dan ook door realistische verwachtingen te scheppen en niet alle opdrachten aan te nemen als het niet reëel is om deze te behalen. Wij zijn begonnen om mensen en bedrijven echt te helpen en daar gaan we dan ook vrolijk mee door.

Ben jij de volgende tevreden klant?

Ben jij de volgende klant die zijn online ambities waar gaat maken en 100% tevreden gaat zijn over de door ons aangeboden diensten?