SEA
Wat is SEA?

SEA staat voor: Search Engine Advertising, oftewel het betaald adverteren in de zoekmachines. Door gebruik te maken van SEA, kun je zeer doelgericht adverteren met je website of webshop in de verschillende zoekmachines. Het verschil met SEO is dat je met SEA gemakkelijk snel resultaat kunt behalen. Het enige nadeel van SEA, is dat je per klik moet betalen en het dus zeer kostbaar is.

Google Adwords

Google Adwords is de naam van het advertentieprogramma van Google. Je gebruikt dit programma om in de zoekresultaten van Google te adverteren. Dit werkt iets anders dan SEO, want bij SEA betaal je geld om hoger in de zoekresultaten van Google te staan. Klikt er iemand op jouw advertentie, dan betaal je hier een vast bedrag voor. Het voordeel van Google Adwords is wel dat je gegarandeerd een hoge positie hebt in de zoekresultaten. Bij SEO is dit niet het geval.

Wat kan Pico Yellow voor mij betekenen?

Pico Yellow werkt al jaren met Google Adwords en weet precies hoe dit advertentieprogramma werkt. Wij kunnen een Google Adwords campagne voor jouw website of webwinkel opzetten, maar wij kunnen je ook helpen je doelgroep te definiëren of je bestaande campagne te optimaliseren. Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij vertellen je graag meer over SEA en Google Adwords. Direct een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en je weet precies wat jij moet investeren om in Google te adverteren met Pico Yellow.