SEO SPECIALIST
Je kunt zelf aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, maar dit is niet zo gemakkelijk als je denkt. Heb je geen tijd om jouw website of webwinkel volledig onder de loep te nemen, heb je geen idee hoe je jouw site zoekmachine vriendelijker moet maken of wil je gewoon een garantie op de beste resultaten? Dan investeer je in de expertise van een SEO specialist. Een SEO specialist neemt niet alleen het werk voor je uit handen, maar zorgt er bovendien voor dat jouw website echt zoekmachine vriendelijk wordt.

SEO: een korte introductie

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Houd je je bezig met SEO, dan probeer je jouw website of webwinkel op diverse vlakken te verbeteren. Dit doe je niet voor de bezoeker van jouw website of webwinkel, maar voor de diverse populaire zoekmachines. Door jouw website voor de zoekmachines aan te passen, krijg je namelijk een hogere positie in de zoekresultaten op de voor jou relevante zoekwoorden. Met deze hogere positie krijg je niet alleen een grotere naamsbekendheid, maar ook meer bezoekers op jouw website.

SEO met een SEO specialist

Je kunt jouw website zelf op diverse vlakken verbeteren voor een hogere positie in de zoekmachines, maar dit is zeker niet eenvoudig. Voor goede SEO moet je namelijk precies weten waar zoekmachines op letten bij het beoordelen van websites en webwinkels, om jouw site of shop vervolgens op precies de juiste manier te verbeteren. Daar komt nog bij dat het veel tijd kost om zelf aan de slag te gaan met SEO. Heb je niet de juiste kennis, vaardigheden en ervaring en heb je bovendien geen tijd om zelf te starten met SEO? Dan schakel je een SEO specialist in.

Een SEO specialist weet precies hoe zoekmachines werken en denken. Daarom kan de SEO specialist jouw website of webwinkel effectief aanpassen, voor snelle resultaten. Ook neemt de SEO specialist veel zoekmachineoptimalisatie taken en werkzaamheden voor je uit handen. Zo kun jij je richten op de corebusiness van je bedrijf, maar kom je wel hoger in de zoekresultaten terecht.

Pico Yellow: jouw SEO specialist

Pico Yellow is jouw ervaren, betrouwbare en resultaatgerichte SEO specialist. Of je nu een website of webwinkel hebt: Pico Yellow kan jouw site of shop beter laten scoren in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Pico Yellow houdt zich bezig met on-page SEO op jouw website of webwinkel zelf, maar ook met off-page SEO buiten jouw website of webwinkel om. Door deze twee vormen van SEO te combineren, worden de beste resultaten behaald. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Direct een offerte aanvragen voor de zoekmachineoptimalisatie van jouw website of webwinkel? Vul dan ons offerteformulier in. Het aanvragen van een offerte bij Pico Yellow is altijd gratis en geheel vrijblijvend.