Waarom managed WordPress hosting?

WordPress

WordPress wordt door veel particulieren, bedrijven en verenigingen gebruikt als CMS voor hun website of webshop. Waarom? Omdat het gemakkelijk is om content toe te voegen en om aan te passen. Het beheren van de website zelf wordt vrij gemakkelijk gemaakt in WordPress. Maar hoe zit het met het technische gedeelte? In principe is dit ook allemaal vrij gemakkelijk en is er voor alles wel een plugin om je website zo te krijgen zoals jij wilt!

Maar juist hier zit het gevaar… WordPress zelf komt vaak met een update. Door deze updates moeten de plugins ook vaak weer geüpdatet blijven om goed te blijven werken met de laatste versie van WordPress. Ook komen er vaak zogenaamde vulnerabilities aan het licht bij plugins waardoor het mogelijk gemaakt wordt om je website of webshop te hacken. Om dit te voorkomen wordt het dus altijd aangeraden om de laatstee versie van WordPress te hebben en om de plugins zo goed als mogelijk up-to-date te houden!

Ook komen er vaak zogenaamde vulnerabilities aan het licht bij plugins waardoor het mogelijk gemaakt wordt om je website of webshop te hacken.

Het zorgen dat alles goed geüpdatet is en dat er regelmatig back-ups gemaakt worden voor als er een keer iets fout gaat is niet iets waar iedereen zich bezig mee wilt houden. Vaak ontbreekt het ook aan kennis hiervoor om dit allemaal goed uit te voeren.

Later meer…

Geef een reactie!